Választás 2014
Csapatunkról
Rendezvényeink
Városfejlesztés
2002-2010
Gyömrő jövője

Városfejlesztés

Várost építettünk 2002-2009 · Idei évi terveink · Gyömrő Jövője

Csapatunk a 2002. évi önkormányzati választáson döntött először úgy, hogy nem csak kulturális programok szervezésével, vagy társadalmi munkákkal kívánja kivenni részét a város fejlesztéséből, hanem az önkormányzat irányításának eszközeivel is.

Az 1990-től 2002-ig terjedő időszakban Gyömrőn is, mint számos más településen, a pártpolitikai csatározásoktól megosztott képviselő-testület volt a jellemző. Csapatunk, mint pártoktól független lokálpatrióta civil szervezet, 2002-ben indult először, amikor is a választáson elsöprő többséggel szavaztak bizalmat városunk lakosai jelöltjeinknek. A 2002-től 2006-ig dolgozó képviselő-testületbe polgármestert és nyolc képviselőt juttatott csapatunk. Ezt a választási sikert toldottuk meg 2006-ban, amikortól képviselőink száma kilencre nőtt. Az önkormányzat irányításának átvétele óta eltelt időszakban elért eredményeket szeretnénk itt nem titkolt büszkeséggel bemutatni.

Úgy érezzük, van mire büszkének lennünk. Sok munkánk áll minden fejlesztési beruházás mögött, melyek mindegyike városunk lakosainak érdekét, javát szolgálta.

Csapatunk, a Gyömrő 2000 Kör által delegált városvezetés mandátumának ideje alatt elkészült legfontosabb városi beruházások a teljesség igénye nélkül:

Várost építettünk 2002-2009

Ne az ígéreteknek, csakis saját szemüknek higgyenek!
Amikor 2002-ben átvettük a város vezetését, szerettük volna, ha Gyömrő a jövőben nem csak nevében lenne város. Több évtizedes lemaradást kellett behoznunk ezért. Szeretnénk a teljesség igénye nélkül itt bemutatni azokat a legfontosabb fejlesztéseket, melyeknek révén településünk faluból valóban várossá lett, és melyeknek köszönhetően egyre többen értenek egyet városunk jelmondatával: "jó itt élni...".

tovább »

Idei évi terveink

Városunk fejlesztése a nehéz gazdasági helyzet ellenére töretlen ütemben folytatódik. Ez főleg annak köszönhető, hogy kiemelkedően sikeresen pályáztunk Európai Uniós forrásokra. Az idei évben közel 1,5 milliárd forint értékben valósít meg az általunk vezetett önkormányzat fejlesztési beruházásokat. Az ez évi fejlesztésekkel ebben a négy éves ciklusban megvalósított fejlesztések értéke meghaladja a kettő milliárd forintot. Hajrá Gyömrő!

tovább »

Gyömrő Jövője

Az elmúlt nyolc év során rengeteget fejlődött városunk, azonban távolról sem érezzük úgy, hogy mindennel készen vagyunk, most már nyugodtan hátradőlhetünk. A semmittevés eddig sem volt jellemző ránk, legyen szó városfejlesztésről vagy kétkezi társadalmi munkáról. Rengeteg vagy még annál is több tervünk és elképzelésünk van városunk további fejlesztésére. Ha az elmúlt éveket nézzük, talán elhiszik nekünk és megbíznak bennünk, hogy ezek a tervek nem maradnak csupán ígéretek. Nézzünk hát ezekből néhányat.

tovább »

 
 

honlapkészítés: dupai